Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la un pret minim

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Silozuri metalice speciale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
European
Out Of stock
Descriere
Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de silozuri pentru cereale.

In cazul in care detineti un teren unde ati dori sa organizati diferite intruniri, aveti solutia construirii in cateva clipe a unei cladiri de dimensiuni insemnate.

Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt foarte bine etansate, stabile si pot fi dotate cu scari interioare-exterioare, usi de vizitare, sisteme de ventilatie respectiv racire si o multitudine de senzori electronici pentru determinarea nivelului sau a temperaturii produsului depozitat, etc.

Silozurile pentru cereale sunt construite din piese cilindrice, fabricate din tabla de otel laminat cu profil sinusoidal, apoi zincat la cald. Aceste piese componente ale silozurilor pentru cereale sunt asamblate cu suruburi.

Diametrele silozurilor pentru cereale sunt cuprinse intre 4.600 mm si 32.080 mm, iar inaltimile acestor silozuri pentru cereale sunt cuprinse intre 4.560 mm si 27.340 mm.

Silozurile pentru cereale au cadru din otel cu stabilitate ridicata, intarituri laterale, scari de acces, sistem de aerisire si acoperis etansat impotriva umiditatii.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura