Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la un pret minim

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Elevatoare cu cupe, transportoare cereale, snecuri cereale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
European
Out Of stock
Descriere
Elevatoarele cu cupe pentru cereale, transportoarele pentru cereale cu lant si racleti, snecurile pentru cereale, utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator, specializat in productia de transportoare, elevatoare si snecuri.

Elevatoarele cu cupe:
Elevatoarele cu cupe sunt fabricate din tabla de otel zincat la cald. Elevatoarele cu cupe pentru transportul cerealelor sunt compuse din module avand cadru autoportant, dotate cu platforma la partea superioara si scara de acces.

In functie de capacitatea de transport, transmisia benzii elevatoarelor cu cupe pentru transportul cerealelor in plan vertical poate fi cu lant, curea trapezoidala sau ansamblu motor electric-grup reductor.

Cupele, cureaua si viteza de ridicare a elevatoarelor pentru cereale sunt alese in functie de capacitatea productiva necesara si tipul de produs de transportat.

Tevile de descarcare, care fac legatura intre elevatorul pentru cereale cu cupe si utilajul ce trebuie alimentat sunt confectionate dintr-un otel cu rezistenta mare la frecare, zincat la cald si constituie diferite module de descarcare a cerealelor in forme si marimi variate.

TRANSPORTOARELE CU LANT SI RACLETI:
Pentru receptia cerealelor, utilizam transportoare pentru cereale cu lant si racleti avand capacitati de transport intre 30 si 120 t/h, cu grilaj metalic pentru trecerea autovehiculelor si capat curbat de transmiterea mai departe a cerealelor.

Transportoarele pentru cereale cu lant si racleti au lungimi care poate ajunge chiar la 60 m, pe care este montat capatul de transmitere curbat. Capatul de transmitere curbat al transportoarelor pentru cereale cu lant si racleti este usor de intretinut si poate inlocui foarte eficient buncarele de alimentare pentru elevatoare pentru cereale cu cupe.

Combinatia pieselor transportoarelor pentru cereale, fabricate dintr-un material plastic special si metal se comporta delicat cu semintele.

Transportoarele speciale cu lant si racleti se pot utiliza cu succes la incarcarea sau descarcarea uscatoarelor, a selectoarelor, a silozurilor turn sau a depozitelor orizontale.

Transportoarele cu lant si racleti pot fi fixe intr-o diversitate mare de modele sau variate modele mobile si care pot fi dotate in functie de necesitate cu diverse sisteme de dozare sau alte sisteme speciale.

Purificatoarele de aer si cicloanele ca piese auxiliare sistemelor de transport al cerealelor cu capacitati de 30-60-80-100 t/h, simplu de integrat in sistem, sunt fabricate din otel suedez de cea mai buna calitate.

Pe langa transportoarele cu lant si racleti respectiv elevatoare cu cupe si snecuri pentru cereale mai sunt si alte materiale auxiliare:Clapete de inchidere, distribuitoare, tevi de golire, coliere, coturi, racordari cu etansare precisa cu piese de racordare si piese de fixare etc, fabricate la aceelasi standarde de inalta calitate.

SNECURILE PENTRU CEREALE:
Snecurile pentru cereale, fabricate de catre un producator european la standarde de inalta calitate, dar totusi la un pret accesibil sunt de mai multe tipuri, in functie de utilizare.

O larga utilizare o au snecurile rotative pentru cereale ( asa-numitele snecuri planetare) pentru golirea silozurilor. Aceste snecuri pentru cereale sunt fabricate in functie de diametrul silozului pentru cereale.

Pentru descarcarea silozurilor pentru cereale si transferul mai departe a cerealelor catre sistemul de transportoare, ca varianta alternativa la transportoarele cu lant si racleti, putem utiliza snecurile de descarcare cu carcasa fixa.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura