Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la un pret minim

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Silozuri cereale cu palnie metalica pentru incarcare rapida

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
European
Out Of stock
Descriere
Pentru incarcarea mai facila in utilajele de transport, recomandam silozuri metalice pentru cereale cu baza conica, asezate pe o structura metalica avand o inaltime care permite intrarea camioanelor sub siloz.

Acest tip de siloz pentru incarcare rapida, l-am denumit siloz sau rezervor de tranzit si permite incarcarea unui camion in cateva clipe.

Silozul de tranzit pentru incarcare rapida este dotat la partea inferioara cu un inchizator culisant care permite controlul incarcarii utilajului de transport.

Silozurile pentru incarcarea rapida sunt folosite la livrarea cerealelor.

Sunt utile, in mod special, pentru a fi montate in instalatiile de stocare unde exista cerinta minimizarii timpului de incarcare a mijloacelor de transport.

In perioadele in care nu este descarcare directa in mijloacele de transport, cerealele transportate de catre snecuri, elevatoare si transportoare in silozul de tranzit pentru incarcare rapida, unde sunt stocate.

Atunci cand este necesar, cerealele din silozul de tranzit sunt incarcate foarte rapid in mijloacele de transport cu o productivitate intre 150 si 300 t/h, in functie de deschiderea inchizatorului culisant cu care este dotat acel siloz.

Silozurile de tranzit sau rezervoarele de tranzit, pentru incarcare rapida sunt fabricate din tabla de otel zincat la cald si au capacitati de stocare de 40t, 50t, 60t, 75t, 105t.

Silozurile de tranzit, pentru incarcare rapida sunt de fapt silozuri metalice pentru cereale cu palnie conica, asezate pe o structura metalica fabricata in asa fel incat sa aiba o inaltime suficienta ca mijloacele de transport cereale sa poata incapea pe sub acest ansamblu.

Oricare ar fi modalitatea de instalare a silozurilor pentru cereale, dispozitivele auxiliare si cele pentru transport (elevatoare, transportoare, snecuri), fabricate de un cunoscut producator european, contribuie la o depozitare automatizata care necesita foarte putina forta de munca si pierderi minime.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura