Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la un pret minim

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Selector pentru cereale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Selectoare - curatitoare cereale cu tambur rotativ pentru cereale de calitate.

Curatitoarele pentru cereale cu tambur rotativ, fabricate de catre un mare producator, functioneaza silentios, fara vibratii, au consum scazut de energie si pot fi reglate cu usurinta.

Recomandam partenerilor nostri curatitoarele pentru cereale cu tambur rotativ care sunt ideale atunci cand se doreste o curatare exacta si economica.

De obicei utilizam doua curatitoare pentru cereale in paralel, astfel procesul de curatire a cerealelor este impartit in doua faze distincte:

PRECURATIREA:

In faza de precuratire, curatitoarele pentru cereale cu tambur rotativ, elimina din cereale foarte eficient si rapid impuritatile de dimensiuni mari, respectiv bucatile de pamant sau pietrele.

Este important ca in uscator sa ajunga cereale precuratite pentru ca in acest fel putem sa impiedicam infundarea uscatorului, se poate reduce pericolul incendiu, este mai mic consumul de energie, creste randamentul procesului de uscare.

CURATIREA SECUNDARA SAU SELECTAREA:

In faza de selectare, sau curatire secundara, sunt eliminate impuritatile usoare care au fost lipite de boabele de cereale inainte de uscare, respectiv separa boabele sparte de boabele bune.
Aceasta problema este rezolvata de catre un sistem de ventilatie cu dubla aspiratie urmat de catre tamburul cu site rotative. Prima sita scoate boabele sparte, iar in urmatoarele site vor ajunge boabele curate pentru selectare.
La diferite tipuri de curatitoare cu diferite cereale putem avea productivitati intre 3 si 400 t/h.
Selectoarele sunt de la diferite producatori,cu capacitati mari sau mici, noi le asamblam la fata locului avand garantia lucrului bine facut, cu echipamente de cea mai buna calitate.

EXACTITATEA SI SIGURANTA EXPLOATARII SUNT PRINCIPALELE CALITATI

Utilajele de baza si curatitoarele cu aer pot fi asezate in sistem sub forma de module unul langa altul sau unul deasupra celuilalt.

Selectoarele si curatitoarele pot fi reglate in functie de preferinte, astfel se poate realiza un sistem de curatire - selectare universal.

Viteza de rotatie a tamburuluisi sitei  poate fi reglata pe cale electronica iar unghiul de inclinare este reglat pe cale mecanica.

Avand posibilitatile de reglaj se poate obtine o curatire fara egal a cerealelor si semintelor.

Profesionalismul echipei noastre, calitatea lucrurilor pe care le declaram finalizate si multitudinea de referinte sunt un atuu in plus pentru a va convinge ca sistemele noastre de curatire a cerealelor sunt cea mai buna alegere.
Va asteptam si pe Dumneavoastra sa ne contactati pentru inceperea unui parteneriat serios in domeniul uscarii - curatirii - depozitarii cerealelor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura